Szent család – rajzpályázat

Az adventi időszak mindig egy csodavárás az iskolában.

A karácsonyt megelőző hetekben az ünnepekre hangolódunk a gyerekekkel. Barkácsolunk, zenét hallgatunk, meséket nézünk, verset tanulunk, közösen dekoráljuk a termet, a folyosót, az ablakokat.

Míg a nagyobb évfolyamok a karácsonyi műsorra készültek, mi is bekuckóztuk magunkat a meleg terembe, és ajándékot készítettünk a szeretteinknek.

Így éppen jókor jött, hogy az időjárásjelentésekben Szent család – rajzpályázatot hirdetett a közmédia.

Egy olyan fotót vagy egy maximum 10 másodperces rövid videót vártak, amelyben bemutatják a diákok a közösen készített betlehemi alkotásukat. Ez lehetett rajz, makett, vagy akár élő szereplős Betlehem. A beküldési határidő 2023. december 8. volt.

Iskolánkból az 1.b. osztályosok papírból,  a 4.b. osztályosok  csuhéból készítettek alkotásokat. A gyerekek nagyon lelkesek és izgatottak voltak.

A beküldött munkákból készült összeállítást december 22-én, illetve 23-án tűzte műsorra a közmédia. Rengeteg szebbnél szebb alkotást küldtek be az ország iskolái. A mi iskolánkból beküldött munkákat december 22-én láthattuk egész nap az időjárásjelentésekben.

Ezzel a közös élménnyel gazdagodva indult a karácsonyvárás.

 

https://mediaklikk.hu/video/idojaras-jelentes-2023-12-22-i-adas/?fbclid=IwAR1fWFGsIjB1WAe5k7Z-uOa2JR5xjklkfi4G6zrPcjJNHI_fftgjOlzpOyo

 

 

KÉPEK ITT

 

 

Hozzászólás küldése

Kapcsolódó hírek