Labdarúgó diákolimpia – Tolna Vármegyei döntő 2. helyezés

2024 április 11.-én csütörtökön rendezte meg a Tolna Vármegyei Diáksport Egyesület a IV. korcsoportos labdarúgó Tolna Vármegyei döntőt, melynek Szekszárd város adott otthont. A hűvösebb reggelt követően hamar emelkedett a hőmérséklet, minimális széllel, ideális körülményeket biztosítva a csapatoknak.

Az eseményen iskolánk a Szekszárd városkörnyéki bajnokság győzteseként vehetett részt. Rajtunk kívül a dombóvári Evangélikus Általános Iskola, a Hőgyész Hegyhát Általános Iskola és Gimnázium Gyönki Tagiskolája, a Teveli Általános Iskola, valamint a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola jelent meg.

Azonos erősségű csapatok feszültek egymásnak, ennek megfelelően kiegyenlített küzdelem alakult ki, kevés gólt hozó mérkőzések követték egymást. Iskolánk csapata nehezen lendült játékba, nem találtuk a ritmust, az átmeneti játék is hiányzott. Az utolsó két mérkőzésen szerkezetet váltva sikerült lendületbe jönnünk, és csodálatos játékkal, lenyűgöző gólokkal rukkoltunk elő.

A Tolna Vármegyei döntőt végül a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola nyerte, a második helyen iskolánk végzett, a dobogó harmadik fokára pedig Tevel léphetett. Negyedik helyen a dombóvári Evangélikus Általános Iskola végzett, ötödik pedig Gyönk lett.

Köszönöm a fiúknak a lelkes hozzáállást, a küzdeni tudást, hogy vállalták a részvételt. A szülőknek és a kollegáknak, hogy lehetővé tették, segítették a közös gyakorlásokat, a gyerekek részvételét, és ezáltal iskolánk is képviseltethette magát a tornán.

Játékosaink: Balogh Dominik, Boros Milán, Fehér Zsolt, Kanász Ákos, Lakatos Dávid, Orsós Mátyás, Simon Ferenc, Wiedemann Benett.

Köszönettel: Gayer Balázs testnevelő

 

KÉPEK ITT

 

Hozzászólás küldése

Kapcsolódó hírek

Március 15Március 15

Iskolánk március 14-én tartott nemzeti ünnepünkről megemlékezést. Magyarország lobogójának behozatala után, a harmadik évfolyamosok látványos, és színvonalas műsorát láthatták az alsó és felső tagozatos diákok. Megelevenedett előttünk a Pilvax kör,